Rouwbloemwerk

Na het verlies van een dierbaar persoon is het mooi en troostrijk om een bloemenarrangement uit te zoeken dat past bij de overledene. Door lievelingsbloemen-, of kleuren als uitgangspunt te nemen of door een persoonlijk of symbolisch voorwerp in het bloemstuk te verwerken kunnen nabestaanden dit als troostend ervaren. Wij maken ambachtelijk gestoken bloemstukken van klassiek tot een eigentijdse vormgeving. Misschien vind u het mooi om zelf of met anderen een bloemstuk te maken. Wij zorgen voor de professionele begeleiding. In een persoonlijk gesprek, desgewenst bij u thuis, kunt u uw wensen kenbaar maken. Met inspiratieboeken kunnen wij u helpen uw wensen te visualiseren. Ook tijdelijke, groene, grafbedekking kan door ons verzorgd worden.

Naast het bepalen van de kleuren en bloemsoorten, kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een ronde-, langwerpige-, druppel- of vrije vorm. Ook ondergronden in de vorm van een hart, vlinder of kruis zijn mogelijk. Daarnaast kunt u bedrukte linten toevoegen in een bijpassende kleur, met goud-, of zilverkleurige tekst of een speciale kaart. In overleg bezorgen wij uw bloemwerk naar de betreffende locatie in de regio Zuid-Kennemerland.

Prijsindicatie rouwbloemwerk vanaf:
€ 75,- Attent
€ 125,- Speciaal
€ 175,- Bijzonder
Kistbedekking prijs op aanvraag
Condoleance of sympathie boeketten in overleg
Uiteraard kunnen wij voor ieder budget iets moois verzorgen, afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid van de bloemen.